En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni, binalarda kritik bir emniyet özelliğidir ve yangın yahut öbür ivedi durumlarda binada bulunanların emniyetli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını kurmak sinein tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri alelumum çelik yahut sert üzere malzemelerden konstrüksiyonlmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız yıkılmaz evetğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana bakılırsa bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Bir binada kullanılan kuma merdivenlerden yangın ve öbür evgin durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri öbür kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir gestaltdadır.

Hassaten geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve hizmet işlemlemleri esnasında kullanıcılara ağırbaşlı kolay katkısızlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında altın bir kriter olarak gösterilebilir.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına için makul yapı teftiş şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış kapılarının) belirli durumlara bakılırsa TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Göreceksiniz ki bu nokta etkili birinci sınıf yangın kapılarını en birebir fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Eski strüktürlarda ve yangın merdiveni alanı yurt olan binalarda kaçış merdiveni inşaına imkân vermektedir. 

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en zemin kalite ve katkısızlamlık Yangın kapısı istanbul standartlarından biridir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari gestaltsı özellikle yürütmek üzere yararlanma amacına ve kullanan şahıs adetsına bakılırsa tasarlanan kapıdır. Aynı anda biryoğun insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, yüksek binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu kızılışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kadar binalarda tercih edilmektedir.

Yangına karşı güvende konmak amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanoğluın güç güvenliğini hazırlamak üzere kapı kasası ve kullanılan diğer aksesuarlarıyla emniyet oluşum etmekteyiz.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda mukannen bir müddet ısı ve sıcaklık geçişine direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Özellikle duygun ve giranbaha materyallerin olduğu odaların baplarının muhakkak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın eğitiminde yangın kapısının yararlanmaını da beyan etmek, kesinlikle davranılacağını ve ürkü halinde insanoğluın kendini riziko örgütleme edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Report this wiki page